ПОДАРЪК водно дермабразио към всеки закупен пакет процедури за лице

период на промоцията: до 30.06.2021 

ВОДНО ДЕРМАБРАЗИО - ЗА ЧИСТА И КРАСИВА КОЖА!

Това е една иновативна система за изглаждане и подмладяване на кожата, която замества механичните техники, използвани до този момент. 

Тази процедура внимателно отстранява най-горния слой от мъртви клетки, като излющва и изравнява повърхността на кожата, стимулирайки формирането на нова по-гладка и чиста повърхност. Специалното дермабразио полира кожата, благодарение на воден поток и вакуумен режим. Този метод хидратира кожата напълно, а добавеният кислороден спрей я насища с кислород, осигурявайки дълбоко проникване на последващите козметични продукти.

  • подходящ както за нормална, така и за суха и чувствителна кожа.
  • минимално инвазивна процедура
  • хидратира кожата в дълбочина
  • спомага за проникване на полезните съставки в дълбочина
  • използва система за пречистване на водата
  • подобрява тена, свива порите, изглажда кожата

Само за 20 минути лицето ви може да бъде почистено от пъпки, комедони и черни точки без зачервяване, болка и период на възстановяване.

Какви са стъпките на процедурата?

ХИМИЧЕН ПИЛИНГ

Това е една подготовка за освобождаване на кожата от нечистотиите в порите, като ги омекотява без да ги нарани. В същото време се разкъсват връзките между мъртвите клетки, което улеснява тяхното отстраняване при следващия етап.

ЕКСФОЛИАЦИЯ

Чрез специална дюза се осъществява вакуум, която всмуква мръсотията и я изхвърля в специален контейнер.

Вакуумът от своя страна повишава тонуса на кожата, като подобрява микроциркулацията и лимфатичния дренаж.

ЕКСТРАКЦИЯ

Прави се, когато има дълбоки замърсявания и подкожни комедони, които не могат да се отстранят само с водна струя. Използва се специален серум, който има противовъзпалително действие.

Следва КИСЛОРОДЕН ДУШ и ФОТОТЕРАПИЯ.

Първо се използва синя светлина за успокояване на евентуални зачервявания при чувствителни кожи. Нанася се хидратиращ серум с хиалуронова киселина, след което следва Червена светлина. Изследванията доказват, че веднъж приета от клетките, тази светлина стимулира и засилва клетъчната активност и води до нарастване производството на колаген.

*Извършва се в салон Дима Стил-Парк и салон Варна

Не губи време!

Свържи се с на