Нека следващото лято започне от зимата с последна технология за епилация SHR

КАКВО Е SHR (Super Hair Removal)?

Революция в трайното обезкосмяване, пожънала шеметен успех през последните години. Системата комбинира лазерна технология и предимствата на пулсовата светлина за постигане на практически безболезнено премахване на нежеланото окосмяване.

Зaщо?

Количеството енергия, което се разпределя на импулси е по-ниско и това е причината да не се усеща болезнено парене, за разлика от класическите IPL системи. Oсвен това охлаждащата система е много прецизна, за да се осигури комфорт на клиента. Процедурата е по-приятна и кожата ви е по-добре защитена.

 

КАКВИ СА ДРУГИТЕ ПРЕДИМСТВА НА ТЕХНОЛОГИЯТА SHR?

  • ВРЕМЕТРАЕНЕТО е с 40% по-кратко за големите зони, благодарение на множеството импулси в секунда.
  • Подходяща е както за ТЪМНИ и ПЛЪТНИ КОСМИ, така и за СВЕТЛИ и ТЪНКИ, а желаният ефект се постига при тъмните косми за 5-6 процедури, а при светлите за 6-8 процедури.
  • Това е единствената технология, подходяща както за светли, така и за тъмни фототипове кожи.
  • Освен, че премахва нежеланото окосмяване, SHR тенологията е разработена и да отстранява различни кожни дефекти- пигментации, разширени пори, свиване на разширени кръвоносни съдове, подмладяване на кожата.

 

ЗАЩО ЕСЕНТА Е НАЙ-ПОДХОДЯЩОТО ВРЕМЕ ДА ЗАПОЧНЕМ С ЕПИЛАЦИЯТА?

За постигане на най-добър ефект обикновено се препоръчват от 6 до 8 процедури на всеки 4-6 седмици.

Тъй като третираните участъци стават чувствителни на слънчева светлина, те трябва да бъдат защитени от него,а есенно-зимния сезон предлага най-подходящи условия за това. Преди да направите първата си процедура за епилация, изключително важно е да не сте се излагали на слънце минимум две седмици (това важи и след процедурата). В противен случай рискувате да получите пигментации по кожата. Затова и през летния сезон са позволени само скритите зони (бикини, мишници)

Ако започнете от есента, през месец април-май, вие вече спокойно можете да показвате своята гладка кожа и да се радвате на слънчевите лъчи.

 

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ ЩЕ СА НЕОБХОДИМИ ЗА ТРАЕН РЕЗУЛТАТ?

Обикновено това е първият въпрос, който клиентите задават. Това зависи изцяло от цвета и плътността на вашия косъм, както и от зоната,която ще се третира. Както споменахме, тъмните и плътни косми поглъщат повече енергия и за тях ще са необходими по-малко процедури, за разлика от светлите. Освен това, косъмът в различните участъци на тялото има различен ритъм на растеж и затова някои зони могат да се нуждаят от повече процедури (като горна устна), а други от по-малко (крака и ръце).
 

Запази си час сега

Виж промоцията!