Васко Кеца си присади коса

17.05.2002

Васил Найденов се сдоби с 30 сантиметра буйна естествена коса. Тя му бе присадена в неделя следобед в столичния салон „Дима стил". Кичурите са с трайност 2 години и повод за тях е снимането на клиповете за песните „Като слънце в огледало" и „В твоето легло", както и за фотосерия за новия албум на шоузвездата.

Г-жа Дима Тодорова, собственичката на салона, сама извърши деликатната операция върху темето на Васко. Седма година тя майсторски удължава, сгъстява и протезира коса по уникален собствен метод. Той е напълно безвреден: чуждата коса се мие, боядисва, къдри и реши като собствената. Бритни Спиърс, Джулия Робъртс, Марая Кери и Анастейша също са се подложили на подобна процедура.

Преди операцията косата на Васко бе боядисана в кестеняв оттенък - най-близък до подготвените за вграждане кичури. После започна пришиването им в задната част на главата, продължи кръгово нагоре и завърши с последните фини връхчета. 150 минути Васко стоя почти неподвижен, а три сръчни асистентки сновяха услужливо около него.

Васко Кеца плати 260 долара за новия си имидж.