Антицелулитни терапии

 

Антицелулитна терапия "Гипсови бермуди” - БЪРЗ ЕФЕКТ и ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ!

Тази изключително ефективна терапия спомага за успешната борба с целулита и много бързо стягане на тялото, намалявайки размерите за кратко време.

В продължение на половин час се извършва антицелулитен масаж със специален загряващ продукт, съдържащ кофеин, който спомага за разграждане на мазнините в клетката, последван от лимфатичен дренаж.

Следва гипсова отливка по тялото, съдържаща водорасли и загряващи съставки, която изтегля водата от клетките и това е основната причина за моменталния видим ефект.

Процедурата отнема около час и половина. На финала ще видите, че между гипсовата отливка и кожата ви се е образувало празно пространство.

Единична процедура: 120 лв.

В пакет от 5 процедури -10% отстъпка 540 лв.

 

 

 

 

 

Двоен отслабващ ефект

Слаба фигура, стегнато тяло, тонизирана кожа … това е мечтата на всяка жена.

Еднакво трудно е да се избавите от целулита, без значение дали сте слаба или закръглена.

Днес, благодарение на революционната технология Tehni Spa това е напълно възможно.

УНИКАЛНА КОМБИНАЦИЯ ОТ ТРИ ТЕХНИКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ
Този уред осъществява три действия едновременно, което го прави изключително ефективен при целулит. Резултатите са видими още след първата терапия.

ДВОЙНА ЛИПОАСПИРАЦИЯ

Разбиване на целулита, благодарение на въздействието на специфичен накрайник за масаж, който чрез вакуум води до формиране на две кожни гънки. Нежният масаж и предварително нанесените специални гелове допринасят за приятно усещане и релакс в допълнение към отслабването.

ЙОНИЗАЦИЯ

Плъзгайки се по кожата, накрайникът за масаж йонизира специфичните гелове и допринася за проникването в дълбочина на активните съставки с отслабващо действие.

СТИМУЛАЦИЯ

Електростимулацията въздейства върху всяка мускулна група и предизвиква стягане на тъканите. Подобрената кръвна и лимфна микроциркулация спомага за по-бързото елиминиране на мазнините и токсините. Това придава по-стегнат и тонизиран вид на кожата.

Постигнати резултати:

  • Усещате краката си изключително леки и отпочинали
  • Кожата ви в стегната, тонизирана и гладка 
  • Усещането в дрехи  – един номер по-малко

Единична процедура: 120 лв.

В пакет от 5 процедури -10% отстъпка 540 лв.

Слаба фигура, стегнато тяло, тонизирана кожа... това е мечтата на всяка жена. Еднакво трудно е да се избавите от целулита без значение дали сте слаба или закръглен. ЦЕЛУЛИТЪТ е процес, при който се нарушава кръвоснабдяването на тъканите. Причините са заседнал начин на живот и нездравословно хранене. Най-често той се образува в областта на ханша, бедрата, корема, вътрешната част на ръцете и гърба. Когато се започне една антицелулитна програма е много важно да се знае, че само с един единствен метод не може да се постигне ефект. Тя трябва да е комбинация от няколко направления - на първо място е задължително да се спазва определен хранителен режим и да се спортува два пъти седмично или да се предприемат разходки минимум по 20 мин. дневно. Разбира се и да се изготви индивидуална програма с най-подходящите процедури в козметичен център. Би било добре, ако всичко това се съчетае и с подходяща домашна грижа с качествени продукти.

 

Най-известният метод за третиране на целулита е мануалният масаж. С негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите. Изтласканата кръв подпомага изгарянето на мазнините, както и разнася задържаната лимфа. За добър резултат е важно засегнатите зони да се третират с качествени продукти. Те са загряващи или изстудяващи, а целта им е да проникнат добре през епидермиса и да въздействат на мастната клетка, като я освободят от съдържание. Времетраенето зависи от възрастта и телесното тегло на жената. Ако тя е млада и с добра обмяна на веществата и тежи около 50-60 кг, тогава и 15 масажа биха били достатъчни, за да се приведе фигурата в добър вид и за дълго време.
Ако обаче жената е в зряла възраст и има нарушение на обмяната или хормонални проблеми и стрес и тежи 65-70 кг, за да има осезаемо намаляване на обиколките ще са необходими мин. 20-25 масажа. От голямо значение е и честотата на процедурите.те трябва да се правят всеки ден или през ден. Най-добрият вариант за отлични резултати-бързи, видими и трайни се получава когато масажът се комбиниран и с други процедури. Това са т.н. апаратни техники,които въздействат върху мускулите посредством ток или радиочестота, която въздейства за стягане на отпуснатата кожа. Вече има много добри комбинирани апарати, които дават отлични резултати, като комбинират вакуум + йонизация + стимулация + радиочестота и инфрачервена светлина.

Цена: 70 лв. за всички зони (ръце, корем, бедра), 40 лв. за една зона