Стрии

Какво представляват стриите?

Стриите са фини линии по тялото, причинени най-често от бърз растеж или продължително прекомерно изпъване на съединителната тъкан. Като резултат се уврежда мрежата на съединителната тъкан, която осигурява еластичността на кожата.

Причини за поява на стриите

Стриите възникват вследствие на разтягане на кожата по време на бременност, при рязка промяна в телесното тегло или при промени в ендокринната система в напреднала възраст. В началото се формира пурпурно-виолетов белег, който в по-късен етап избледнява.

НЕВЪЗМОЖНА МИСИЯ ЛИ Е ПРЕМАХВАНЕТО НА СТРИИТЕ?

До появата на ДЕРМАРОЛЕР, нито един метод не е бил толкова ефективен.

Успехът на процедурата с дермаролер за премахване на стрии е научно доказан и не се оспорва дори от такива известни организации, каквато е FDA. Процедурата с дермаролер стимулира производството на колаген и еластин така, че релефа на стрията да се изравни и издигне до нивото на нормалната кожа.

В резултат на това, размерът на стриите се намалява многократно, някои от тях се превръщат в тънки ивици, а други напълно изчезват.

С Дермаролер може да се стeгне и изглади кожата на корема и бедрата след рязка загуба на тегло, след раждане, липосукция, както и при наличие на възрастови изменения; намалява видимо появата на целулит. Дермаролерът е способен да предизвика активиране на меланоцитите (клетки, които произвеждат пигмент),  което води до изравняване на тена и бледият цвят на стриите се приближава до нормалния цвят.

Резултатите от процедурите се наблюдават след 3 месеца, тъй като  е нужно време на кожата да се регенерира и формира нов колаген.

Броят и честотата на процедурите се определя индивидуално.

ЦЕНА: 

еднократно закупуване на дермаролера 60 лв. + 48 лв. за сеанс.