Маникюр

Поддръжката на естествен маникюр е процедура, която прави ноктите ви по- здрави, оформени и добре изглеждащи. Съвременните нови формули лакове на гел-основа позволяват на слабите, чупливи и разслоени нокти да бъдат заздравени, а спестяването на ценно време за една жена е най-голямото им предимство. За разлика от обикновените класически лакове, новият гел-лак изисква поддръжка на две-три седмици. Предлагат се също и решения за удължаване на ноктите чрез акрил или гел. Ако сте привърженик на френския маникюр, освен класическия можем да ви предложим перманентен френски маникюр със без удължители с акрил или гел. Декорацията с рисунки, преливане на цвят в цвят (омбре) и други нестандартни решения оставете на нашите креативни маникюристи.

Цена: 23 лв.

 

 

Гели лак за повече от две седмици

Това е хибриден лак, с който ще забравите за надраскания или обелен маникюр. Тази уникална формула съчетава най-доброто от лака за нокти и гела, за да създаде хибрид за наситен и блестящ цвят, който се нанася лесно и издържа от 2 до 3 седмици без дефекти, без износване и напукване на покритието. Времето за съхнене е практически нулево. Продуктът е тънък и гъвкъв като лак и това придава естествен вид на ноктите, като в същото време ги защитава ефективно. Покритието се сваля само за 10 минути, нежно и бързо, без пилене и вредни влияния върху ноктите. Gelish е една изключителна иновация в областта на грижата за естествения нокът, помага да се прикрият някои несъвършенства на нокътната плочка, перфектното решение е за клиенти, които имат проблеми със здравината на естествените си нокти, но поради една или друга причина не желаят ноктопластика.

Цена: 38 лв.

           

 

Предлагаме Ви да декорирате маникюра или педикюра си, с бляскави кристали от Swarovski. С тях ще придате ефектен стил на ноктите си, който няма да остане незабелязан. Разполагаме с богат асортимент от интензивни цветове, различни форми и ефекти за несравним и бляскав маникюр.

Бъдете със свой уникален стил и класа.