Удължаване на коса

Преди да направитe удължаване или сгъстяване на косата, задължително трябва да се посъветвате със специалистите от салона. Те ще ви препоръчат най-подходящия метод и най-подходящата коса, съобразявайки се с вашия тип. Допълнително вградената коса трябва да съответства задължително по цвят и структура на собствената, а трайността и може да достигне до 2-3 години, ако се поддържа естествения и цвят. Това, което ще се случи с вградената  коса е, че тя ще се скъси, защото е нормално краищата да започнат да се чупят и „цъфтят”, вследствие на изсушаване. (Това важи и за собствената ни коса.)

По отношение на поддръжката на косата – няма никакви специални изисквания, тъй като косите, с които се работи в салоните на Дима Стил са със 100% запазена кутикула, косъмът е много жив и еластичен и няма да се оплита, ако я разресвате редовно. С новата си коса ще можете да плувате, да спортувате, да я боядисвате и стилизирате както пожелаете. 

В салоните може да намерите невероятно богат избор от всякакви цветове и структури и най-важното - ВСИЧКИ СА АБСОЛЮТНО ЕСТЕСТВЕНИ!       

Цени на коси “Silver Collection”*

Косите от тази колекция са европейски, но могат да бъдат боядисани и естествено филирани. (за 100 см. или 100бр. кичури + 20 бонус)

 до 30 см дължина    890 лв.
 до 40 см дължина  1090 лв.
 до 50 см дължина  1190 лв.
 до 60 см дължина  1390 лв.

*Цените са ориентировъчни, всяка коса е с индивидуална цена в зависимост от структурата и цвета.  

Цени на коси “Golden Collection”, "Diamond Collection" *

Към тази колекция се отнасят естествено къдрави коси, небоядисвани и коси със специфични изисквания по отношение на цвят, структура и гъстота.

 до 30 см дължина  1090 лв.
 до 40 см дължина  1305 лв.
 до 50 см дължина  1520 лв.
 до 60 см дължина  1740 лв.

*Цените са ориентировъчни, всяка коса е с индивидуална цена в зависимост от структурата и цвета.

Вграждат се ленти от естествена коса в основата на собствената. Всичко се извършва много внимателно като се следи да не се увреди нито един косъм. Обикновено за едно цялостно удължаване и сгъстяване е необходим един комплект от 100 см коса. Интервал за поддръжка от 2 до 3 месеца, в зависимост от растежа на косата.

Методът за вграждане на ленти, който се използва в салоните на Дима Стил е създаден лично от собственика – Дима Тодорова през 1993 година. Той е много добре изпитан и отлично оценен, не само в България а и в много други държави. Това е един от най-предпочитаните методи за удължаването на коса. Защо?

 1. Вграждането отнема около 45-50 минути, а свалянето – 15 минути
 2. Особено подходящ за много прави и меки коси, защото създава много добър обем и плътност
 3. Косата може да се обработва със сешоар и преса без никакви последствия за собствената коса (имате гаранция за това от собственика)
 4. Подходящ при много изгоряла и изтощена коса, тъй като покрива голяма част от нея
 5. При използването на този метод косата не само, че не се уврежда, но и много бързо се възстановява, защото не се налага цялостно боядисване на собствената коса (особено при русите коси)
 6. Много лесно се постига ефект на кичури чрез редуване на няколко цвята ленти
 7. Методът успешно се използва не само за удължаване, но и за сгъстяване на косата, когато се вградят 1 или 2 ленти на нивото на собствената коса. По този начин се придава красив и естествен обем

        

Вграждат се допълнителни кичури от естествена коса в основата на собствената чрез специални капсули, съобразени с вашият цвят. Цялата процедура отнема не повече от 2 часа. Обикновено са необходими около 100-120 кичура, в зависимост от желаната гъстота. Интервал за поддръжка от 4 до 6 месеца в зависимост от растежа на косата.

Предимства на нашите методи:

 • Перфектно сливане с вашата коса
 • Подлежи на миене, ресане, боядисване и стилизиране
 • Не създава никакви проблеми при плуване, сауна и др.
 • Не изисква ежедневна поддръжка
 • Косата може да се използва около 2 години, ако не се третира химически
 •  Работи се и с коса на клиента

Качество на косите

Салоните на Дима Стил работят само с натурални, девствени коси. Селекцията и обработката на всички коси се прави изцяло на ръка - косъм по косъм. Не се прилага никаква химична обработка, поради което кутикулата на косъма е напълно запазена, косата изглежда гладка и със запазен блясък, не се заплита и може да се използва около 2 години, ако не се третира химически.

Салоните работят само с най-високо качествени коси – европейски тип, естествено къдрави и естествено руси и не използват азиатски тип коса. 


Във всички салони се упражнява строг контрол на качеството на услугите и косите.