CRYO терапии

Първата революция за кожата с криотерапия и електрофореза (студово въздействие). Студът действа върху нервните окончания на кожата и рефлектира върху вегетативната нервна система. Под влиянието на криотерапията се променят биохимичните процеси не само на клетките, но и в дълбоко лежащите тъкани. В резултат на това се подобрява храненето на кожата. Благотвopното влияние на студа и удивителната му способност да подмладява клетките се прилагат и в най-новите криопродукти.

Какво представлява методът?

 1. Чрез техниката на електропорацията лесно се прониква през мембраната на клетката – сигурно, точно, безболезнено и без травми за кожата.
 2. Само за 2 секунди апарата може да вкара активната съставка директно в най-дълбокия слой на кожата.
 3. Активната съставка остава в лимфната система за около 1 200 часа.
 4. Степента на усвояване е 2000 пъти по-голяма отколкото при намазване на козметичен продукт.

Какво е основното предимство на терапията?

 • Активните  вещества попадат директно в зоната на третирания проблем, което позволява да се прилагат по-високи концентрации от тях.
 • Липсват белези и травми след терапията, а ефекта е видим още след първата процедура.
 • Кардинално решение за подмладяване и лифтинг в козметичната кабина, внезапен ефект след първото приложение,
 • Витамини, хиалоронова киселина, колаген, алантоин, активно овлажняват, стимулират синтеза на собствен колаген и еластин на ниво дерма, повишава еластичността и укрепва кожата, подобрява клетъчния обмен, засилва регенерацията.
 • Активните съставки задържа влагата и се явяват проводник на други активни вещества.

Резултати:

 1. Гладка, компактна, стегната кожа.
 2. Повишено ниво на влага (може да се докаже в момента с влагомер!)
 3. Изгладени бръчици, дълбоките са слабо забележими.
 4. Подобрена структура и тен, специално при пушачите.

Приложение: 

 • Освежаване на кожата
 • Изглаждане
 • Поддържане еластичността и тонуса
 • Избистряне на тена
 • Стимулира се подмладяването на кожата
 • Повишава имунитета и действа противовъзпалително
 • Хиперпигментации
 • Лифтинг ефект

Колко процедури са необходими?   

Броят на процедурите се определя от вида на третирания проблем и неговата тежест, като той може да варира от 3 до 15-20 терапии през интервал от 1 до 3-6 седмици. Продължителността на една терапия е около 60 мин. и не изисква специална подготовка и възстановяване.

Колко дълготраен е резултата?

Трайността на ефекта зависи от начина на живот на клиента и физическата му активност. В зависимост от третирания проблем се провеждат 1 или 2 серии от процедури през годината, които задължително се последват от поддържащи терапии през 1, 2 или 3 месеца. Тази процедура запълва и хидратира перфектно лицето. Веднага след процедурата кожата е гладка, стегната и бляскава.

ПОСТИГНАТ Е ЕФЕКТ НА "МОМЕНТАЛНА КРАСОТА"! НЯМА ТАКАВА ПРОЦЕДУРА С ВЕДНАГА ВИДИМ ЕФЕКТ, УВЕРЯВАМЕ ВИ!

Времетраене: 60 минути.

Цена на единична процедура - 100 лв. 
В пакет от 5 процедури - 450 лв.

Цена на единична процедура LUX за лице с продукти на Филорга - 120 лв.
 Пакет от 5 процедури - 540 лв.

 


 

Най-новата ни терапия включва приложението на три апарата: дерморолер, криолифт и LED светлина и замества напълно инжекционната мезотерапия.

ДЕРМО РОЛЕР

Това е един нов вариант на вече популярния “Д-р Ролер” апарат, с помощта на който се предизвикват стотици микроканалчета в кожата, през които продуктът прониква много бързо от последващата електропореза (отваряне на порите чрез кратък електрически импулс) на криоапарата. Накрайникът работи с 20 миниатюрни иглички едновременно и може да се настройва на 5 скорости, което позволява щамповането над 70 000 каналчета в кожата. Дълбочината на проникване може да се регулира от 0,5 до 2 мм. Процедурата не е болезнена и не изисква домашен престой. Желателно е да се направи пакет от 4-5 процедури по веднъж седмично. Освен, че се стимулира образуването на нов колаген, клетката се зарежда ежеседмично с най-необходимите градивни и хранителни микроелементи. При тази процедура по естествен начин се стимулира образуването на нов колаген и еластин без да се уврежда кожата. Вие сами ще се убедите в завидните резултати, които се постигат и можете по желание да си правите по всяко време поддържащи процедури, доставяйки непрекъснато храна за клетките.

LED ТЕРАПИЯ

Какво представлява LED терапията?

 LED технологиите са абсолютно безвредни и безболезнени и излъчват слаба енергия за по-дълго време, която има лечебен ефект върху кожата. Те водят до бързо възстановяване на наранена кожа и до силно подмладяване.

Червената светлина достига до най-дълбоките слоеве на кожата и стимулира фибробластите да произвеждат млад колаген и предизвикват мощно фотоподмладяване на клетъчно ниво.

Синята светлина е предназначена за кожи с чести възпаления и акне. Има силен антибактериален и противовъзпалителен ефект.

Терапията трае около 90 минути.

Цена за единична процедура - 150лв, а в пакет от 5 процедури - 140лв. В цената е включен и кислороден душ за 10лв. и диамантена алгомаска.