Vitamin C терапии

 

 

 

Дайте енергиен тласък на кожата си със 100% чист Витамин С! 

Това антиоксидантно третиране подобрява кожата, повредена от стреса и слънцето и помага да се справи с признаците на стареенето.

 Възстановителния серум, съдържащ висока концентрация на витамин С е създаден, за да стимулира образуването на нов колаген за подобряване еластичността на кожата. Citrus-A-Peel и маската-суфле предлагат едно необикновено изживяване за вашата кожа, зареждайки я с основните витамини и хранителни елементи.

Кожата ви ще се почувства поддържана и възстановена.

Цен: 120 лв.

 

 

Нова кожа, която излъчва красота!

Тази терапия позволява нежно отстраняване на повърхностния слой девитализирани (мъртви) клетки и разкриване на свежа и витална кожа. Плодовите киселини в гела Peel’In проникват между клетките и прекъсват междуклетъчните връзки, докато пяната Peel’Out неутрализира действието на киселините и разкрива нова и блестяща кожа. В края на терапията маската Clarimasque с чист Витамин С регенерира еластиновите нишки, изсветлява пигментациите и възвръща блясъка на кожата.

Цена: 130 лв.

 

 

 

 

 

 

 

White Balance

Терапия против нежелана пигментация, за блестяща кожа и изравнен тен.

Ефективна терапия против пигментни петна. Внимателно подбраните активни съставки в Medimask в комбинация с White Balance серум озаряват и изравняват тена на лицето. Стабилизираната формула на витамин C серум осигурява защита от свободните радикали и обновява епидермалния слой на кожата. Кожата ви е нежна с раномерен тен и младежки блясък.

 Цена: 85 лв.