Почистващи терапии

ЗА ЧИСТА И КРАСИВА КОЖА!

Това е една иновативна система за изглаждане и подмладяване на кожата, която замества механичните техники, използвани до този момент. 

Тази процедура внимателно отстранява най-горния слой от мъртви клетки, като излющва и изравнява повърхността на кожата, стимулирайки формирането на нова по-гладка и чиста повърхност. Специалното дермабразио полира кожата, благодарение на воден поток и вакуумен режим. Този метод хидратира кожата напълно, а добавеният кислороден спрей я насища с кислород, осигурявайки дълбоко проникване на последващите козметични продукти.

 • подходящ както за нормална, така и за суха и чувствителна кожа.
 • минимално инвазивна процедура
 • хидратира кожата в дълбочина
 • спомага за проникване на полезните съставки в дълбочина
 • използва система за пречистване на водата
 • подобрява тена, свива порите, изглажда кожата

Само за 20 минути лицето ви може да бъде почистено от пъпки, комедони и черни точки без зачервяване, болка и период на възстановяване.

Какви са стъпките на процедурата?

ХИМИЧЕН ПИЛИНГ

Това е една подготовка за освобождаване на кожата от нечистотиите в порите, като ги омекотява без да ги нарани. В същото време се разкъсват връзките между мъртвите клетки, което улеснява тяхното отстраняване при следващия етап.

ЕКСФОЛИАЦИЯ

Чрез специална дюза се осъществява вакуум, която всмуква мръсотията и я изхвърля в специален контейнер.

Вакуумът от своя страна повишава тонуса на кожата, като подобрява микроциркулацията и лимфатичния дренаж.

ЕКСТРАКЦИЯ

Прави се, когато има дълбоки замърсявания и подкожни комедони, които не могат да се отстранят само с водна струя. Използва се специален серум, който има противовъзпалително действие.

Следва КИСЛОРОДЕН ДУШ и ФОТОТЕРАПИЯ.

Първо се използва синя светлина за успокояване на евентуални зачервявания при чувствителни кожи. Нанася се хидратиращ серум с хиалуронова киселина, след което следва Червена светлина. Изследванията доказват, че веднъж приета от клетките, тази светлина стимулира и засилва клетъчната активност и води до нарастване производството на колаген.

Цена: 69 лв за единична процедура

*Извършва се в салон Дима Стил-Парк

 

Почистване 

Най-важната грижа за лицето е неговото почистване. То трябва да е максимално щадящо и ефективно в дълбочина. Зачервяванията и възпаленията след него не са желани от никого. С отстраняване на мъртвите клетки се цели да се отворят порите и кожата да поеме достатъчно кислород и хранителни елементи.

КЛАСИЧЕСКОТО ПОЧИСТВАНЕ  включва:

1. Тоалетно мляко

2. Тоник

3. Парна баня

4. Пилинг за отстраняване на мъртвите клетки

5. Механична екстракция на комедоните

6. Дарсонвал за дезинфекция на кожата

7. Успокояваща маска

8. Успокояващ крем

Цена: 59 лв.

 

NATURA BISSE - The cure

Имате широки пори, обриви или мазни участъци по кожата...

По-чистата кожа започва със специализираната процедура THE CURE.

Стабилизиращи съставки се използват, за да почистят и леко ексфолират кожата ви, докато аминокиселини, растителни екстракти и витамин В проникват дъллбоко в кожата ви, за да коригират и премахнат склонността и към омазняване.

Процедурата завършва с лека маска, която допълнително третира и защитава повърхността на кожата.

Всяка стъпка от това специализирано третиране добавя свежест към кожата ви, оставяйки чувство за лекота и чистота.

Цена: 98 лв.

NATURA BISSE - Diamond White

Цена: 98 лв.

 

Medik8 - Beta Facial

Дълбокопочистваща терапия за лице с анти-бактериално и противовъзпалително действие

За мазна/комбинирана, замърсена и акнетична кожа. Използвайки лечебните свойства на натуралните съставки - каолин и вулканична пепел, глина и фино смлян бамбук тази терапия почиства и ексфолира кожата, почиства порите, детоксикира отвътре и отвън. Терапията има за цел да нормализира мастната секреция, да премахне възпалението на кожата, да подобри нивото на хидратация и в същото време да изглади и тонизира кожата.  

 Цена: 59 лв.

+ 10 лв. кислороден душ

Тайната терапия на звездите за красиво лице, с дълбок почистващ ефект.

Причината кожата на звездите да изглежда винаги толкова млада и свежа е специалната подготовка, която се прави преди снимки, парти или излизане на концерт.

 „Красивата кожа е добре хидратираната кожа."

Специалната "процедура на звездите"- Hydraclean, съчетана едновременно с крио и окси терапия променят до неузнаваемост лицето и дават МОМЕНТАЛЕН ЕФЕКТ!

Предварително почистената кожа чрез  специалния апарат Hydraclean e най-важното условие активните съставки да проникнат интрадермално и да осигурят моментално въздействие.

Чрез крио-електропорезата се  осигурява проникване на 80% чиста хиалуронова киселина в дълбоките слоеве на кожата на лицето. За това допринася и чистия  кислород под високо налягане, който се подава от специален апарат.

За финал: КОЖАТА Е ЧИСТА, СИЯЙНА, ЗАПЪЛНЕНА И ХИДРАТИРАНА!

Hydraclean е иновативна терапия, подходяща за всеки тип кожа, която се нуждае от почистване и блясък. Hydraclean е модерната алтернатива на така познатото „класическо почистване” на лице, което е известно с множеството си неприятни за клиента аспекти като болка и раздразнена кожа в продължение на дни. Затова Guinot като експерт в грижата за кожата разработи патентования апарат Hydraclean, който по изключително приятен и безболезнен начин осигурява почистване на кожата в дълбочина и придава блясък на лицето.

Апаратът Hydraclean използва специфичния термоклийн накрайник, който загрява кожата и клиентът усеща приятна и релксираща топлина. В съчетание със специфичните гелове на Guinot термоклийн накрайникът спомага за стимулиране на мастните жлези и по-лесното елиминиране на себума (излишната мастна секреция), като същевременно стимулирането на потните жлези елиминира всички токсини от кожата.

Само за 30 минути Hydraclean терапията ще Ви помогне да постигнете чиста и свежа кожа, без възпаления и зачервявания.

Козметичната терапия  завършва с козметичен масаж, който стимулира циркулацията и дренира тъканите. Масажът се извършва със специално разработен продукт, който съдържа алантоин за успокояване и активни съставки за свиване на порите. След  терапията кожата е чиста и може да „диша”.

Препоръчителният курс терапии е минимум една Hydraclean терапия в месеца при нормална кожа и от 2 до 4 пъти при мазни и проблемни кожи.

Цена: 45 лв. единична процедура; 40 лв. в пакет от 4 процедури

Терапията HYDRACLEAN можете да опитате в салон България и салон Варна.

Микродермабразиото е бърза неинвазивна процедура, прилагана за освежаване на кожата. Понякога се нарича “пилинг през обедната почивка”, защото няма видими зачервявания и разранявания на кожата и вие отново можете да се върнете на работното си място. Тази процедура внимателно отстранява най-горния слой от мъртви клетки, като излющва и изравнява повърхността на кожата, стимулирайки образуването на нова по-гладка и чиста повърхност на кожата.

Чрез микродермабразио може да се коригира неравномерната пигментация и неравности по кожата, да се премахне или намали броя на отворените комедони, а затворените се отстраняват много по-лесно и безболезнено след една такава процедура. За най-добри резултати се препоръчва провеждането на един курс от 4-6 процедури веднъж седмично, съчетано с подходяща терапия - избелваща, регенерираща и др.

Микродермабразио без кристали

Това е една съвременна система за контролирано премахване на мъртвите клетки от повърхностния слой на кожата - комбинация от механичен и биологичен пилинг, стимулираща клетъчното деление. Подобрява микроциркулацията и проникването на кислорода в клетките. Повишава тонуса и изглажда бръчките.

Може да се прилага целогодишно при:

 • Фини бръчки около очите и устата
 • Неравна, грапава и мазна кожа с разширени пори
 • Блед и повяхнал тен
 • Пигментни петна, причинени от слънцето
 • Замърсена кожа

Резултатите са:

 1. Стегната и гладка кожа
 2. Блестящ и просветлен тен
 3. Стегнати пори
 4. Намалена дълбочина на малките бръчки
 5. Интензивно отстранява мъртвите клетки

Диамантено микродермабразио

Това е апарат за дермабразио с естествени диаманти. Тази процедура ускорява естествения за нашия организъм цикъл на подмяна на мъртвите клетки, като стимулира производството на колаген и еластин.

Подходящ е за силно замърсена кожа, която не може да бъде третирана с киселини.

Резултатът е чиста, гладка и сияеща кожа!

Цена: 78 лв. за единична процедура; 62 лв. в пакет от 5 процедури, с включен кислород.