Слиминг терапии

Технологията  ЛИПОЛАЗЕР (нискочестотна лазерна терапия) е естествен и здравословен начин за загуба на мазнини по талията, ханша, бедрата, горната част на краката идори на ръцете. Терапия е напълно неинвазивна.

Доказано е, че ниските нива на лазерна енергия са напълно неинвазивни, безопасни и нямат странични ефекти.

Става дума за модерен нехирургичен метод, при който върху желаните места по тялото се въздейства с нискостепенен лазер. Процедурата е безболезнена, а дава задоволителни резултати.

Какво представлява процедурата за топене на мазнини?

Лазерът стимулира и повишава пропускливостта на мастната клетка, но в същото време атакува мембраната. Така клетката губи своята кръгла форма и се разрушава. Втечнените под действие на енергията на лазера мазнини по-лесно преминават в лимфната система и след това се насочват за метаболизиране от организма, който ги ползва за своите енергийни нужди.

Апликаторите с лазерни диоди могат да се поставят на корема, талията, гърба, ханша, шията, брадата, горните и долните крайници.

Колко процедури за необходими, за да получим желания резултат?

Не може да се каже точно колко процедури ще доведат до желания ефект, защото това е силно индивидуално. Средно се препоръчват по 8-10 процедури през 2-4 дни. За да се задействат обменните процеси, желателно е да се направи за 15 мин. лимфен дренаж или активна гимнастика след всяка терапия. Апаратът ВАКУ-АКТИВ е чудесно допълнение към липолазера. Необходимо е и да се спазва определен хранителен режим, съчетан с приемането на много вода.

Апаратът може да се използва от кандидати, които желаят да се освободят от няколко сантиметра от обиколките в проблемните области. Резултатът е намален целулит и телесен контур.

ЛИПОЛАЗЕРЪТ Е ПРОТИВОПОКАЗЕН при месечния цикъл, при имплантиран пейсмейкър, множествена склероза, епилепсия, бременност.

Еднакво подходящ е както за жени, така и за мъже.

Продължителност на процедурата: 30 мин.

Цена:

 • единична процедура - 50 лв.
 • в пакет от 10 броя - 450 лв

Цената важи за едновременно обработване на две зони. Можете да избирате между следните зони:

 • седалище (2 зони)
 • корем (2 зони)
 • бедра-вътрешна част (1 зона)
 • бедра-външна част (1 зона)
 • паласки (2 зони)
 • ръце (2 зони)

ВАЖНО:

За по-добър и по-бърз ефект можете да комбинирате Липолазера с някои от следните процедури:

При всеки закупен пакет от допълнителни процедури за активиране на обменните процеси в организма, получавате още 10% отстъпка от крайната обща стойност.

*Процедурата се извършва в Дима Стил – Парк, гр.София

Радиочестотен лифтинг

Тази процедура е в състояние да сътвори чудеса без намесата на пластичната хирургия. Тя предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата, без да е необходим възстановителен период. Наричат го още „лифтинг през обедната почивка”, който не оставя никакви видими следи по лицето. Възвръща тонуса и тургура на кожата. Отначало вие изглеждате просто отпочинали. След няколко процедури започва стягане на овала на лицето, а двойната брадичка се прибира. Методиката термаж или термолифтинг е преминала изпитания през шест водещи центъра по естетична медицина в САЩ и през 2002 год. е официално одобрена от „Food and Drug Administration-USA”. Апаратите за радиочестотен лифтинг се използват вече в 72 страни по света. Това е eдинствения клинично доказан уред с уникална подмладяваща кожата технология и единствения начин за постигане на фейслифтинг без хирургична намеса.

Какво представлява?

Това е контролирано загряване на дермата и подкожните тъкани, при което отпуснатите колагенови нишки моментално се скъсяват и уплътняват, без да се увреждат. В резултат на това - кожата става по сегната и плътна. Когато през нашата кожа преминат радиочестотните вълни, нейната температура се повишава, това предизвиква контракция на тъканите и стимулиране образуването на нов колаген. Засилва се кръвообращението, а оттам и насищането на тъканите с кислород и ускоряване отделянето на токсини и СО2. Това подобрява и тонуса на самата кожа.

За кого е предназначен?

За тази процедура няма възрастови ограничения. Напротив, процедурата направена между 30 и 40 години отлага задълго процеса на стареене и повишава качеството на живот. Това е една инвестиция в младостта.

Предимства

Предимствата на тази процедура са много и тя няма аналог по отношение на подмладяването на кожата:

 • Неагресивна, безболезнена терапия
 • Няма сезонни противопоказания
 • Възможност за незабавни резултати и липса на възстановителен период (веднага след процедурата вие можете да отидете на работа или среща).
 • Нарастващ лифтинг ефект в продължение на 4 до 6 месеца.
 • Ефектът се задържа от 1 до 5 години, в зависимост от начина на живот.
 • Видим лифтинг дори и след първата процедура
 • Активна стимулация на производството на колаген в дълбоките слоеве на кожата

Единична процедура: 120 лв., в пакет от 4 процедури с -10% отстъпка: 432 лв., в пакет от 8 процедури с -20% отстъпка: 768лв.

Нов апарат 4 в 1

Абсолютен хит сред апаратната козметология от 2008 година! Безоперационна алтернатива на липосукцията. Не само намалява целулита, но и оформя силуета след всеки следващ сеанс. В основата му е уникална разработка - елос технология, включваща инфрачервено излъчване и биполярна радиовълнова електроенергия.

Пренасяйки енергията в дълбочина, радиовълните безпроблемно разграждат мазнините в клетката и активират синтеза на колаген. Вакуумът и масажните ролки активират микроцирцулацията и лимфата, което води до насищане на тъканите с кислород и елиминиране на токсините.

Как действа апаратът?

Биполярната радиочестота и инфрачервената светлина (700-2000nm) се фокусират върху епитела и затоплят съединителната тъкан. Инфрачервената светлина въздейства върху тъканта до 5 мм дълбочина, докато радиочестотата - от 5 мм до 15 мм в дълбочина. Комбинацията от двете технологии (RF+IR) ефективно стимулира кръвообръщението в третирания участък и увеличава метаболизма на мастните клетки. Това допринася и за увеличаване еластичността на кожата.

Вакуумът и ролерите от своя страна въздействат върху увеличаването притока на кръв и насърчават процесите на обмяна при мазнините, както и лимфния дренаж.

В обобщение можем да заключим, че чрез комбинираното действие на радиочестотата, инфрачервената светлина и вакуума се постига едно неинвазивно, естетично моделиране на тялото и телесната обиколка се намалява значително.

Комбинираното използване на RF (радиочестота), IR (инфрачервена светлина), ролери за механичен масаж и вакуум в една работна платформа повишава кръвната циркулация и вътреклетъчното ниво на кислород, увеличава лимфния дренаж и ефективно въздейства върху целулита. По този начин се подобрява структурата и текстурата на кожата и тя изглежда видимо по-млада и здрава.

Предимството на биполярната RF технология е, че значителното подобрява комфорта на клиента по време на манипулациите и в намалява риска от нежелани реакции. И за разлика от вакуумната технология, която само редуцира телесната обиколка, то RF технологията стяга и опъва кожата.

Какво можем да постигнем?

 • Максимално намаляване целулита на кожата.
 • Оформяне контура на тялото и стягане на кожата.
 • Моделиране на тялото след липосукция.
 • Премахване на двойна брадичка и фейслифтинг на лицето.

 

Единична процедура: 120 лв., в пакет от 4 процедури: 432 лв., в пакет от 8 процедури: 768лв.

*Извършва се в салон Дима Стил-Парк

Какво е Кавитация?

Ултразвуковата кавитация е неинвазивен метод, с който се постигат много добри резултати в борбата с целулита и мастните натрупвания. В резултат на процедурата мастните клетки в третираните зони се разрушават и се превръщат в течност. Те се абсорбират от околната тъкан, дренират се от лимфата и всичко излишно и преработено се отделя с урината.

Тази технология въздейства само на мастните клетки, а кожата и мускулите остават незасегнати.

Какво се случва след въздействието с ултразвука?

Благодарение на ултразвукови вълни с ниска честота се създават микроскопични мехурчета, нарушаващи цялостта на мембраните на мастните клетки без да засягат околните структури. След като се разрушат веригите между мазнините в самата клетка, триглицеридите се освобождават междуклетъчното пространство, където са метаболизирани в глицерол и свободни мастни кисели. Разтворимият във вода глицерол е абсорбиран от кръвоностната система и е използван като енергиен източник. Неразтворимите свободни мастни киселини са транспортирани до черния дроб, където са обработени като всяка друга мастна киселина от храната, която приемаме.

Другият процес, който се случва е липоиндукцията. Ако кавитацията не е успяла да пробие мастната клетка, тя променя биохимията на мембраната и след 1-2 седмици организмът я разпознава като чуждо тяло и я атакува,като я разрушава по естествен начин. Необходимо е време между 2 и 4 седмици след процедурата, за да може организмът да се справи с всички отпадни продукти и да ги разгради.

Колко процедури трябва да се направят за видим ефект?

Повечето клиенти определено намаляват с около 3 см обиколката след една терапия, но са препоръчителни допълнителни процедури за трайно редуциране на обиколките с 4-6 см. Резултатите и броят им е индивидуален, според проблема и могат да бъдат от 5 до 10.
Желателно е да се правят веднъж на 5 до 7 дни.

Защо не може да се обработва цялото тяло едновременно?

След процедурата се освобождава голямо количество мазнина, която буквално се излива в кръвообръщението, което може да натовари черния дроб с преработването и. За цялото тяло може да са необходими 2-3 месеца. Една процедура за кавитация може да трае общо 40 минути и то само на две от изброените зони по избор:

 • седалище
 • корем
 • бедра-вътрешна част
 • бедра-външна част
 • паласки
 • колена
 • ръце

Какво се препоръчва след такава процедура?

Комбинирането на Кавитация с Вакуумен масаж за лимфатичен дренаж е наложително, за да може по-бързо да се метаболират разградените мастни клетки. Необходими са минимум 2 масажа след всяка процедура. В периодите на провеждане на процедурите, пиенето на много вода (около 2 литра) е задължително, както и ограничаване на мазнините за запазване на дълготрайни резултати.

Какво можем реално да очакваме след като се подложим на Кавитация?

За разлика от вакуумните масажи, Кавитацията разрушава мастните клетки и намалява трайно обиколките и изглажда целулита. Но ако искаме да поддържаме дългосрочни резултати е необходимо да спазваме и определен хранителен и двигателен режим. Антицелулитният масаж поне веднъж месечно също трябва да ни стане навик.

При кои случаи е противопоказна процедурата?

Процедурата е противопоказна при:

 • Деца и подрастващи
 • Високо кръвно налягане
 • Злокачествено заболяване
 • Бременност и кърмене
 • Фрактура на костите
 • Висока температура
 • Сърдечни заболявания
 • Менструален период
 • Чернодробно заболяване (хепатит, цироза)

За постигане на максимално добри и бързи резултати е желателно процедурата Кавитация да се съчетава с терапията ТЕХНИ-СПА за отслабване и стягане или Радиочестота. Те правят кожата да изглежда стегната и тонизирана.

Единична процедура: 80 лв. (с включен 15 мин. масаж), пакет от 5 бр.:  320 лв.

Тази процедура се извършва в салона ни в гр.София, бул.България 47.

КОГАТО ДИЕТИТЕ И СПОРТА НЕ НИ ЗАДОВОЛЯВАТ ... е време да се обърнем към най-новите технологии в медицината и козметологията. Един от тях е криолиполизата, който вече се прилага от скоро и в България.

Какво е Криолиполиза?

Криолиполизата е технология, която се използва от 2008 година, а в България от края на 2012 год. Това е неоперативна процедура, която ефективно премахва мазнините от "трудни" за сваляне на обиколки области на тялото. Тя е най-ефективна за премахване на мазнините от корем, паласки, бричове и бедра.

Може ли с Криолиполиза да отслабнем цялостно?

Криолиполизата не е предназначена за отстраняване на големи обеми от мазнини и цялостно отслабване, а за корекция на тялото. Криолиполизата е за тези, които имат индекс на телесната маса между 25 и 30. Под 1 см кожна гънка не се извършва Криотерапия.

Какво се случва по време на процедурата?

При процедурата постепенно се намалява температурата на третирания участък, за да не се предизвиква шоково състояние на тъканите, така дискомфортът е сведен до минимум. Когато се достигне температура 0 градуса се постига анестезиране на кожата и пациентът не усеща нищо. Вакуумът, който захваща кожната гънка също не предизвиква болка, а приложената върху кожата специална защитна мембрана допълнително я предпазва. Ниската температура предизвиква разпадането на мастните клетки и тяхното постепенно извеждане от организма чрез естествените метаболитни процеси в тялото.

След колко време можем да видим ефекта от процедурата?

Резултатите от процедурата криолиполиза са видими след 2-3 седмици от лечението и продължават да се подобряват до шест месеца. През този период биохимията на клетките се променя и след 2-3 седмици организмът започва бавно да ги изхвърля, тъй като ги разпознава като чужди. Обикновено се наблюдава около 20% намаляване на обиколката на третирания участък. Въпреки, че тези резултати не са толкова бързи, в сравнение с липосукцията, няма болка, а рисковете и дългите периоди на възстановяване липсват.

Пълнее ли се отново в третираната зона?

След като веднъж мастните клетки са дезинтегрирани, те не се натрупват повече в същата зона. Но ако човек продължи да води нездравословен начин на живот, може да получи мастни натрупвания в други зони, но не и на местата, където е въздействано с криолиполиза. Затова правилният хранителен режим спомага за по-добър и траен резултат от процедурата.

Колко зони могат да се обработят за един ден и колко време е необходимо?

Може да се третират до 2 зони за един ден. Нова зона може да се обработва след 2 седмици. Всяка зона може да се повтори отново не по-рано от 2 месеца и да се третира максимум три пъти. Броят на сеансите е индивидуален за всеки клиент. Процедурата КРИО отнема около 60 минути за един участък.

Има ли някакви странични ефекти?

Криолиполизата е безопасна процедура, но след нейното провеждане са възможни странични ефекти като зачервяване, посиняване и намалено усещане в третираната зона. Те се считат за нормални и обикновено изчезват в рамките на няколко дни след лечението.

Има ли противопоказания процедурата?

 • Бременни жени или жени, които може да са бременни
 • Лица със сърдечни заболявания
 • Лица със съдови заболявания
 • Лица носещи пейсмейкъри
 • Лица страдащи от тромбоза или тромбофлебит
 • Лица, които са на лечение с противосъсирващи препарати
 • Лица, които са претърпели трансплантация
 • Лица, които имат големи метални протези
 • Диабетици
 • Епилептици

Необходими ли са допълнителни процедури след Криолиполизата?

Най-добри резултати се постигат, когато Криолиполизата е последвана от Кавитация за разбиване и по-бързо извеждане на увредените мастни клетки и задължително от лимфатичен дренаж. В същия ден може да се приложи и Радиочестота за около 20 минути, която спомага за едновременно стягане на кожата. За по-трайни и убедителни резултати се препоръчва пиенето на много вода и ограничаване на мазнините за известно време.

Цена: 180 лв. на зона (ляво + дясно)

Единична процедура криофореза: 98 лв., в пакет от 10 процедури: 78 лв.

Тази процедура се извършва в салона в гр. София, бул. България 47.