Удължаване на мигли

3D - Russian Volume Lashes 

Това е най-новата технология за сгъстяване и удължаване на мигли. 

Различава се от класическия метод “косъм по косъм” по това, че към всеки ваш косъм се вграждат по 3, вместо по един допълнителен. Вложеното време и брой мигли зависи изцяло от гъстотата на вашите собствени, затова и цената може да варира от 120 до 150 лв. Препоръчва се след третата седмица да се направи поддръжка за добавяне на липсващи косъмчета, която се заплаща също според вложеното време (50-60-70 лв).

Резултатът е изключително гъсти, меки и красиви мигли!

Красивите мигли придават на окото изразителност, а тяхната дължина и гъстота могат да придадат неповторима женственост и красота.

Дима Стил е един от първите салони, които започна да работи по методиката за вграждане на мигли “косъм по косъм” (още от 2006 година). За този период през нашите салони са минали хиляди доволни клиенти и заедно с удължаването на коса, това стана втората предпочитана услуга, защото това е един много добър и естествен метод, щадящ собствените мигли.

За да го работиш се изисква изключителен професионализъм, търпение и умение, каквото не всеки може да притежава. Тази система позволява не само да се удължат миглите, но и да им се придаде допълнителен обем и цветен нюанс.

Най-важното предимство е, че не е необходимо да използвате спирала. Лепилото, което се прилага е хипоалергенно и притежава хирургическа здравина.

Собствените ни мигли имат много кратък „живот”, затова се препоръчва да се посещава специалиста веднъж месечно, за да може да се добавят допълнителни мигли на мястото на липсващите. Ако правилно сте избрали дължината, естествената загуба на вашите мигли ще бъде абсолютно незабележима.

Можете да бъдете спокойни, че миглите ви няма да паднат нито по време на плуване, нито след свалянето на вечерния грим!

Цена мигли от коприна: 70 лв. (+ 20 лв, за изключителна гъстота); профилактика 40 лв. (+10 лв. за изключителна гъстота)

Най-новият хит сред дамите, които искат да имат видимо по-дълги и гъсти мигли са изкуствени мигли от сибирска норка. 

Tази процедура може да се открие само в салоните за красота от най-висок клас.

Миглите от норка са любими на звезди като Дженифър Лопес, Ким Кардашиян и Хайди Клум, които ги използват, за да придадат по-изразителен вид на погледа. Дизайнерът на миглите от норка Жанет Винс обясни, че тези мигли са хит сред жените, които търсят по-естествен, но ефектен вид и уточни, че за направата на миглите се.подбират най-подходящите косъмчета след изресването на норката без тя да бъде наранявана.

Поставянето продължава около един час, защото всяка една мигла се вгражда отделно.

 Има и варианти с мигли в цветни нюанси, както и различни извивки и дължини.

Цена: 90 лв. (+ 20 лв, за изключителна гъстота); профилактика 50 лв. (+10 лв. за изключителна гъстота)

 

Боядисване и перманентно извиване на мигли

Химическото извиване на миглите е една много ефикасна и трайна процедура (около 2 месеца). И тъй като те се обновяват на около 90 дни, тази процедура спокойно може да се прави през 3 месеца. Тя може да се съчетае с боядисване на самите мигли или вежди, което ще подчертае още повече окото и ще придаде дълбочина на погледа. При удължаване или сгъстяване на миглите горещо се препоръчва предварително да се направи тази процедура, в случай, че вашите мигли са много прави или имат различна посока на растеж.

Цена: боядисване - 20 лв.; извиване - 40 лв.