Допълнителни кучури извайват перфектни прически

23.11.2004

Новата дължина и обем спестяват време и гарантират по-високо самочувствие

Чудодеен лек срещу оплешивяването все още не е измислен. Причините за тази напаст са най-различни - генетични, гъбни инфекции, нарушен хормонален баланс, химиотерапия, стрес, пластични операции (известни участъци около шева остават без коса), химиотерапия... И когато дамата се погледне в огледалото, сърцето Й се свива. Студио “Дима Стил" предлага решение на този проблем чрез частично или пълно протезиране на коса. На кичур от оригинала се прави компютърен анализ на косъма - цвят (в 41 нюанса), дебелина, дължина. След това новата коса се прикрепва към силиконова подложка, която дава възможност на кожата да диша. Притежателят може да се къпе без притеснение.

Находчивата президентка г-жа Дима Тодорова, по професия биолог, е помислила и за по-суетните представители на нежния и на силния пол, които идват при нея с желание за допълнителен обем и дължина на здрави коси. С такава прическа отскоро е и рекламното лице на "Дима стил" Васил Найденов. Неговият пример последваха ВИП особи от шоубизнеса: поп певиците Мария Илиева, Марияна Попова и Ани Лозанова.

"Услугата е практична и много достъпна. Част от клиентите ми си вграждат допълнителна коса, защото нямат време за фризьор, когато са на продължителни турнета. Други прибягват до обем, защото са със слаби и изтощени коси, а трети - от суета. Те са красиви, но искат да бъдат още по-неустоими", споделя г-жа Тодорова. Тя осъществява своя уникален метод за сгъстяване чрез ленти с коса (треса), които се вграждат чрез капсули в основата на собствената. Те са изработени от специалисти перукери и са досущ като оригиналната коса. Новата "растителност" подлежи на миене, боядисване, къпане, ресане, тупиране. В зависимост отжеланата гъстота се вграждат около 100 кичура, а процедурата отнема около 2 часа. От студиото гарантират две години, като на всеки три месеца се прави "стягане" на косата, тъй като расте.

Ако не харесвате усмивката си, в студиото може да си направите контур на устни с перманентен грим. "Дима стил" предлага корекции на вежди, очна линия, бенки ала Синди Кроуфорд или Мадона...

Дима Тодорова контролира вграждането на допълнителните кичури.