Изкуствени мигли изместват очната линия и спиралата

25.10.2006

Вградените дълги и извити ресници уголемяват окото и повишават самочувствието

Всяка дама иска погледът и да е изкусителен, а миглите извити и гъсти, като на кукла. Ако е възможно това да стане, без да губи много време за макиаж. Отскоро специалистите от “Дима Стил” вграждат допълнителни мигли, които изместват спиралата и очната линия.

“Тази процедура, хит на Запад, създава самочувствие на взискателните дами и им спестява време пред огледалото - споделя г-жа Дима Тодорова - Вградените ресници са с едномесечен “живот”, за разлика от изкуствените мигли, които се лепят всяка сутри и се разлепят вечер.”

За сгъстяването на горния клепач са необходими около 15 снобчета, които са с много финни косъмчета. На по-”отвореното” око вървят дълги и гъсти ресници. Малките очи се нуждаят от 4-5 “реснички”, които се поставят в края на горния клепач. Специалистите хващат с пинсетка всяка мигличка и в края поставят специално лепило, с което залепват в основата на миглите.

Новите ресници не се нуждаят от спирала, защото са достатъчно гъсти и тъмни и подчертават изящно формата на очите. Ползвате ли маскара, не бива да почиствате миглите с тоалетно мляко, а с гел на водна основа. Очната линия също не е проблем, поставя се както обикновената. Но от студиото препоръчват за улеснение очна линия с перманентен грим. И ако искате да впечатлите приятелите на празника с звездния си имидж - поставете си цветни козметични лещи.