Пълзящи плитки по косата

17.06.2005

"Дима Стил" ви дава възможност да наемете коса за празника срещу 50 лв. за денонощие. Плащането става авансово, парите се възстановяват напълно след връщането на косата. За 130 евро можете да купите и коса на клипс и сами да си я слагате, когато е необходимо. Косата е естествена и можете да я къдрите и изправяте със сешоар.

Предлага ви се и възможност за вграждане на цветни кичури или ленти за постигане на едновременно дължина, обем и различен цвят.

Ако сте в купонджийско настроение - можете да си вградите ярки кичури или плитки трайно (с капсули) или временно с клипс.

Много актуални са пълзящите плитки по главата. Те могат да се носят десетина дни и струват от 10 до 30 лв. в зависимост от сложността и дължината на косата.

За мъжете са хит декорациите върху косата, които могат да изглеждат добре около 2-3 седмици - в зависимост от растежа на косата. Цената е според сложността на модела и варива между 10 и 20 лв.

За тези, които желаят да имат екзотичен вид за по-дълъг период от време - 5-6 месеца, може да се вградят и негърски плитки за около 300 лв. за 100 броя. Изисква се само търпение на стола за 1 ден.

Холивудски тен

Холивудския тен е услуга, която доби популярност в цял свят през последните няколко години. SU DO е система за добиване на козметичен тен само за 30 минути. Активната съставка на използвания лосион е DHA, която влиза в реакция с аминокиселините от горния слой на кожата, при което цветът й потъмнява. Полученият тен е с перфектно качество. Той е равномерен и гладък, без ивици, без петна и дефекти.

Цената на услугите в салоните на "Дима Стил" в София е на промоция -10 евро на процедура за цялото тяло. Трайността на "SU DO Експресен тен" е около 20 дни. Ако клиентът желае наситен и силен тен, се налага повторение на процедурата.

Временни татуировки

За разлика от класическите татуировки, временните не са болезнени и трайността им е между 2 и 4 дни. Използваните оцветители са на спиртна основа и се нанасят с помощта на въздушна четка. Рисунките избледняват постепенно. Ако клиентът желае, могат да се премахнат и след няколко часа. Има богато разнообразие от модели. Цената на една рисунка е 5 евро.

От този месец "Дима Стил" започва и продажбата на метода за вграждане на кичури и редчета с помощта на капсули от олекотено фолио. Целият комплект съдържа 2 броя специализирани за целта клещи, инструмент за задържане на капсулите и 150 броя капсули. В момента комплектът е на промоция от 280 лв. Не изисква електрическо захранване и това го прави навсякъде използваем за поставяне на кичури, за удължаване, сгъстяване, ефекти и други.