Дима Стил връща самочувствието

24.11.1999

Естетическа корекция на изгубена коса и контурен грим за по-хубави устни

“Дима стил" за трета година прилага у нас успешен и отдавна познат в света козметичен метод за възстановяване на опадала коса. Процедурите са безоперативни и се извършват без медикаменти. Прави се повърхностно протезиратне на коса върху оголения участък. Може да се покрие дори напълно гола глава чрез прикрепване на космите към т. нар. втора кожа. Цялата процедура трае около 2-3 месеца. Предварително се взема кичур от клиента и се изпраща в специална лаборатория в Япония за изследване. Новата коса се подбира според структурните и цветови данни на истинската. С нея клиентът спокойно може да се къпе и да спортува, без да се чувства дискомфортно.

Цената на услугата се определя в зависимост от големината на плешивия участък и е около $ 580.

Ако природата не ви е надарила с буйни къдрици или нямате търпение вашите да пораснат, доверете се на „Дима стил". Популярното „удължаване на коса" от години се използва в света от актриси и манекенки. При този метод се използва само естествена коса, обработена по специален начин в Япония. Тя може да се къдри, боядисва и фризира по желание. Цената на удоволствиетото е $ 200.

С помощта на контурния грим се спестява много време пред огледалото. С него се подсилва цветът на веждите, очертават се очите и устните. Трайността му е три години. Оцветяващите пигменти при контурния грим проникват до втория слой на кожата, където няма кръвоносни съдове и нервни окончания. Поради това нанасянето му с фин писец е безболезнено. Пигментите са оцветители с минерален произход, предварително тестувани за алергия и токсичност. След сеанса полученият цвят е по-интензивен, но 50% от него се абсорбира от организма. Затова след две седмици се прави втора процедура за ретуширане. Тя е включена в цената, която е около $ 60.