Изберете си коса по каталог и ще я имате след час

21.02.2003

Чудесата стават реалност в "Дима Стил"

Кой не мечтае за красива и буйна коса? Въздишаме по прическите на Селин Дион, Мадона и Шер. Страдаме, че нямаме шанса да притежаваме такива красиви коси. Къдриците на Марая Кери и Джанет Джаксън карат жените тайничко да им се възхищават и да им завиждат. Поспрете с носталгията, защото за два-три часа всяка жена може да има великолепието на тяхната коса. Повечето звезди се радват на красива външност благодарение на авангардните методи във фризьорството.

Козметично студио "ДИМА СТИЛ" е уникално по рода си. То първо предложи на българките да решат проблемите си така, както го правят жените на Запад. Благодарение на дългогодишния си опит "Дима стил" предлага пет от най-използваните от холивудските звезди начини за удължаване и сгъстяване на косата. Промяната на обема и дължината става с допълнителна естествена коса, която се превръща в неразделна част от естествената.

Процедурата е не само естетическа и разкрасителна. Само за два часа всяка жена може да преодолее комплексите си и да придобие косата, за която е мечтала цял живот. Спира да ходи през ден на фризьор, да похабява собствената си коса, ползвайки лак, боя, студено къдрене. Вградените допълнителни кичури притежават всички предимства на естествената коса. Можете да ги боядисвате, къдрите и моделирате по ваше желание.

Този метод е спасението за хората с косопад и частична плешивост. С добавената коса те загърбват проблемите с перуките, които спарват, падат и не могат да се фризират ежедневно като собствена коса. С новите вградени коси човек може спокойно да се къпе и да плува, да не се бои от вятъра и от милувката на партньора. Комплексите остават минало и никой не ще узнае за болния проблем.

Може случайно косата ви да е претърпяла някаква неприятна външна намеса. Срам ви е да се покажете пред хората в този вид. Не се разстройвайте, а позвънете на първото създадено в България и най-професионално студио за удължаване и добавяне на коса. "Дима стил" веднага ще реши проблема ви, ще ви възвърне самочувствието, красотата и женствеността.

Искате да узнаете как? Салон "Дима стил" ни позволи да надникнем във вълшебния свят, където жената се променя за час като с магическа пръчица. Преди да престъпите прага само си пожелайте как искате да изглеждате в косата: като Ким Бейсинджър, Памела Андерсън или Джулия Робъртс и се оставете в ръцете на магьосницата Дима Тодорова.