Очертаване на веждите, устните и очната линия

24.07.2001

Най-предпочитани и най-търсени са очертаването на веждите, устните и очната линия

Използването на тази процедура за веждите ще им придаде точна форма, желания цвят и, естествено, плътност. Тези от вас, които до този момент са използвали молив за целта, сега съвсем спокойно ще могат да плуват, да спортуват и да си изтриват челото, без да се притесняват, че ще "изгубят" веждите си. Методът позволява както да се изрисуват липсващи вежди, така и да се подсилят, ако са оредели. Освен това чрез повдигане височината на външния ъгъл на веждата оптически се тушират белезите на стареене.

Красива, а и полезна, се оказва пигментацията на устните. Можете да промените големината или формата на устните си така, както пожелаете - причина за това естественото оцветяване. Много често употребата на червило предизвиква напукване и други неприятни реакции на кожата около устата. Перманентният грим е едно ефективно и приятно решение на проблема. Тези от вас, които предпочитат по-естествен цвят, е добре да изберат нежнорозово, а за по-наситен - червените нюанси.

Известно е, че с напредване на възрастта устните започват да губят своите очертания, ъгълчетата им падат надолу, появяват се вертикални бръчици. С помощта на перманентния грим може да се коригират тези белези на стареенето - придава се по-младежка форма, като се повдигат ъгълчетата на устните посредством новия контур и леко се увеличава интензитетът на червения цвят. Този метод може успешно да се използва и при корекции на тънки или "дефектни" устни.

Очертаването на очите е фино и изглежда напълно естествено. Прибавянето на леки сенки придава нормално очертание или, ако желаете, линиите може да изпъкват. Не се притеснявайте за очите си! Лекарите са на мнение, че тези процедури не са вредни и дори ги препоръчват на жените с алергични реакции към грима и на тези, които носят контактни лещи. За разлика от козметиката, където оформянето на очната линия е с повече или по-малко грим, дублиращ космената ивица на миглите, при дермопигментацията избраният пигмент се поставя точка по точка между всеки косъм и така се постига хармония, дискретност и мекота на погледа.

Ако все още се двоумите, замислете се за изгубеното време, за прахосаните пари в покупки на различни козметични средства и ще се убедите, че това си е една наистина страхотна инвестиция. Ако пък се притеснявате, че ще е прекалено болезнено, не му мислете повече, защото задължително се поставя упойка. Професионалистите от ДИМА СТИЛ ще се погрижат за вас, така че наистина ще се почувствате комфортно, ще спестите ценно време, ще си подарите високо самочувствие и увереност в себе си!