От всяко пате - красив лебед

01.12.2003

Ако желаете да впечатлите своя принц с гъста и разкошна коса, посетете Дима Стил

Едва ли има столичанка, която да не знае къде се намира прочутият козметичен салон. И с право! В офиса му на бул. "Македония" 19 Б по цял ден влизат и излизат наперени дами, желаещи да променят външния си вид, звезди които през седмица-две сменят имиджа си само и само да са в крак с модата. Специалистките на Дима, досущ като феи, само за 2 часа превръщат късата коса в дълга до кръста грива, редките вежди във вежди тип гайтани, а устните - червени като рози.

"Работим изключително с българска и европейска естествена коса, обработена по специален начин. Тя притежава възможността да бъде боядисвана, къдрена, гелосвана и моделирана по желание на нашите клиенти. С нея те могат да се къпят, да плуват. Даваме им гаранция цели 2 години" - разказва шефката на салона Дима.

Впрочем "Дима стил" съществува от 7 години. Това е първото козметично студио в България, където се предлагат услуги като перманентен грим и удължаване на коса.

Според майстор-фризьорката косата на българина оредявала бавно, но сигурно. Това се дължало на хормонални нарушения, на стрес, на радиацията от Чернобил и на какво ли не още. Пък не е и тайна, че жените също могат да наследят "гена на плешивостта", който води до "разреждане" на гривата. Тогава на помощ идва "Дима стил". Обикновено за едно цялостно удължаване се използва комплект от 100 см коса. То става чрез вграждане на редички от косми, комбинирани със специално изработена фина мрежа. Ефектът е невероятен. Присадената коса изглежда като истинска.

Перманентният грим пък подсилва цвета на бледите устни. Той представлява медицински тествани пигменти. След направената корекция на устните и веждите дамите стават почти като нови.

Ако искате да се убедите в чудото на разкрасяването, посетете и вие козметичния салон на бул. "Македония" 19 Б.

Само за 2 часа млада столичанка се сдоби с дълга до кръста коса пред смаяния поглед на екипа ни.