Тайната на красивата коса

09.06.2003

На 35 години тя вече беше опитала Всички възможни маски и лекарства за сгъстяване на косата. Ходеше редовно на фризьор и я къдреше, за да и придаде обем. Използваше огромни количества лакове и гелове... И всеки път, когато се погледнеше В огледалото, срещаше отчаяния си поглед. Реши да опита с перука, но имаше чувството, че всички я заглеждат, а и тя ужасно я запарваше и й тежеше. Вечер не можеше да спи с нея, а когато трябваше да я свали, не искаше да се погледне в огледалото. Беше отчаяна, но нищо не можеше да промени. Вече беше започнала да си мисли, че е обречена иял живот да страда заради косата си.

Много жени страдат от този проблем и непрекъснато се питат как е възможно всички тези звезди от екрана да бъдат надарени с буйни и красиви коси. Мнозина обаче не знаят, че вече има създаден нов метод за сгъстяване на косата, който спестява всички неудобства на перуките и позволява на всяка жена да се чувства както със собствената си коса. Този метод се състои във вграждане на допълнителни кичури от естествен косъм точно с вашия цвят и вашата структура. Новата прическа притежава всички предимства на собствената коса! С нея можете да спите, да се къпете, да плувате, да спортувате, да карате мотор и ски или да ходите на сауна. Можете да се боядисвате, да си направите прическа и никой няма да разбере тайната...

Не е задължително косата ви непременно да е оредяла, за да прибегнете до тази услуга. Понякога може просто да ви се прииска да изглеждате по-различна - с къдрава или права, дълга или по-обемна коса. Мадона, Селин Дион или Марая Кери редовно прибягват до тези рикове, за да са различни, секси и харесвани от своите почитатели.

А ако случайно станете жертва на фризьорска грешка от къдрене или боядисване, успокойте се. И този проблем вече има решение. Просто трябва да имате подръка телефона на първото студио у нас, което ще разреши веднага вашия проблем.

Студиото за удължаване и сгъстяване на коса "Дима стил" даде коктейл по случай откриването на обновения си в модерен стил салон. Събитието бе уважено от много звезди, които са и клиенти на салона. На партито бе демонстриран нов метод за удължаване и сгъстяване на косата, който ще бъде пуснат на пазара в началото на 2003г. Рекламното лице на салона Васил Найденов бе един от първите, на когото бе демонстриран методът.