Трик за повече свободно време

10.10.2000

Замисляли ли сте се по колко часа на ден отделяте за грим? Включете гримирането и след това! Ако държите всичко да е идеално изпипано, ви е нужен поне един час. Това означава, че в месеца са ви необходими приблизително трийсет часа, а за една година - петнайсет дни и пет часа, отделени само за грим. Сега си представете колко по-забавни или по-важни неща сте могли да свършите.

Съвременната наука е напреднала толкова много, че и този проблем е намерил своето разрешение - перманентният грим. За да не губите всеки ден ценно време в разкрасяване, можете да се подложите на козметични процедури и да премахнете задължения като оформяне на вежди, очна линия и червило.

Подкожната пигментация е революционен метод за поставяне на естествен пигмент. Той е медицински доказан и създаден така, че да бъде напълно безопасен. Процедурата е безболезнена, извършва се под упойка и трае около час и половина. Работи се при спазването на строга хигиена - с ръкавици и игли за еднократна употреба, и с висококачествени френски и немски пигменти на минерална основа, които са преминали предварително през Всички тестове за алергии и токсичност.

Използва се специален апарат, подобен на писалка, с който чрез леко убождане пигментът попада в кожата. Разликата между перманентния грим и татуировките е, че при него се работи до втория слой на кожата и не се достига до нервни окончания и кръвоносни съдове. Около 50% от пигмента се абсорбира от организма, затова е необходимо да се направи повторна процедура за ретуширане след 2 седмици. Трайността на перманентния грим е около 3 години. Стремежът на специалистите от ДИМА СТИЛ е след поставянето на перманентния грим лицето да изглежда съВсем естествено. ЗатоВа и не се праВи В контрастни цВетоВе - обикновено се избират нюанси с 2-3 тона по-тъмни от осноВния тен на кожата.