Деца изместиха фолкдиви и вип дами

01.03.2010

Малчуганите на звездните и медийните дами станаха главни герои в новооткрития Детски неделен салон на „Дима стил”. Те си тръгнаха с хай прически, подаръци и лакомства от Меката на разкрасителната козметика, където най-известните певици, актриси и бизнес знаменитости поддържат атрактивния си външен вид. 

Свикнали сме пред камерите на салони „Дима стил” да позират Васил Найденов, Таня Боева, Мария, Гергана Стоянова от „Огледала”, холивудски прими като Симон Макинън от „Спасители на плажа” и Борис Анджъл от „Бевърхи Хилс”. 

Малките изместиха звездните си майки и татковци, поради новата инициатива на „Дима стил”. В женския месец влиза в сила нова услуга – в единствения свободен ден от седмицата – неделя, майките спокойно ще се фризират и ще се грижат за своята перфектна външност, спокойни, че докато им могат да играят и също да бъдат фризирани по последен писък на детската мода. 

Всяка неделя салонът на „Дима стил” на бул. „България” 47 предлага специално разработени прически за хлапета. И още куп сюрпризиращи отстъпка за членовете на цялото семейство.