"Дима стил" решава вашите проблеми

12.10.2005

Поради изключителния интерес към студиото на "Дима стил" и възможностите, които предлага тя за промени на косата, удължаване, сгъстяване, диагностика и др., се наложи да продължим темата за разнообразните и ефикасни услуги с проблема за косопада.

Притеснява ли ви косопадът?

Едва ли някой ще отрече това. Внимание - жените също могат да наследят "гени на плешивостта". Когато хормоналният баланс в организма се наруши, започва силен косопад, който в повечето случаи не води до оплешивяване, както при мъжете, а до дифузно разреждане на косата.

"Дима стил" може да ви предложи няколко варианта за възстановяване на косата, които ще ви гарантират напълно естествен вид, увереност и самочувствие. Работи се само с естествена коса, която подлежи на всякаква обработка и стилизиране. Гаранция за косата - 2 години. Интервал за поддръжка -1 до 2 месеца.

Ако мъжете са изгубили косата си - няма страшно, вече можете да промените външния си вид и отново да се чувствате добре и в тон със самочувствието си.

Това е един козметичен метод за възстановяване на косата. При него ефектът е 100% и клиентът не рискува абсолютно нищо. Методът е безоперативен, безболезнен и безопасен. При него се извършва повърхностно протезиране на коса върху оголения участък. Цялата процедура протича за около 2 - 3 месеца. През това време в специална лаборатория в Япония се изследва структурата на косъма на клиента по предварително взет от него кичур. Косата се подбира много внимателно, така че да съответства на структурните и цветови данни на клиента. Новото количество коса се прикрепя към основата на съществуващия косъм. Козметичният метод е много популярен в западните страни. Предимството му е, че не оставя белези и се придобива много бързо желаната гъстота. Гаранция - 3 до 5 години.

Освен сгъстяване и протезиране на коса в студиото могат да ви предложат и услугата удължаване на коса по всички световни методики с гаранция - 2 години.