Как да си създадем нов имидж за 100 минути

21.10.2008

Невероятните творения на Дима Тодорова

Едва ли има жена, която да не е запозната със съвременните методи за бързо и трайно разкрасяване. А едва ли има и такава, която да не е помислила поне веднъж да се възползва от това, което предлагат салоните за красота. Представяме ви основните трикове за дълготрайно разкрасяване, с помощта на които ще бъдете в крак с всички предизвикателства на модата. Не можете да си представите да излезете навън, без грим или една чудесна прическа. Започвайки с косата, която несъмнено е ключ към красотата ви, представяме една от най-посещаваните верига салони за красота "Дима Стил".

Първият салон е създаден през 1993 година, от Дима Тодорова. Това е първият по рода си салон, на територията на България, за удължаване и сгъстяване на косата.

От тази пролет, тя откри нов салон, в центъра на София, предлагайки едно европейско качество на обслужване. Със своя модерен дизайн, дискретна и луксозна обстановка, елитно обслужване, за което е отделено повече време и екип от професионалисти, всеки клиент ще бъде обслужен на едно наистина високо ниво. В случай, че не намирате вашата коса достатъчно дълга, гъста или привлекателна- спокойно, вече нямате проблем- "Дима Стил" може да се справи с проблема, посредством своите уникални методи за удължаване и сгъстяване на косата. Най-предпочитаният и вече подобрен в момента метод, е "вграждане на треси/ленти/ от коса". Характерното за него е, че освен използването на поливинилов конец за вграждането на тресата, вече са добавени и миниатюрните капсули от лека сплав, които са вече широко разпространени в Италия, Франция, САЩ, Белгия, Германия и др. Посредством капсулите се увеличава здравината на фиксираната лента, без да се уврежда собствената коса. Не напразно голяма част от българският хай-лайф се е възползвал от тази услуга: Васил Найденов, Ани Лозанова, Таня Боева, Лили Деянова и др.

Цялата процедура не отнема повече от два часа /в зависимост от желаната гъстота или дължина са необходими между 120 и 150 кичура допълнителна коса.

Цената за една средна дължина е около 380 лева. Предимствата са в перфектното сливане на новата коса с вашата собствена, без да имате проблеми с каквото и да е. Можете спокойно да я решите, боядисвате, стилизирате. Не се изисква специална ежедневна поддръжка.

Новата система за козметично попълване на определени участъци на главата се нарича "Super Million of Hair". Произведена е на базата на естествена, ситно нарязана коса, смесена със синтетични микрофибри. Трябва да се отбележи фактът, че тази система би имала ефект само при мъже и жени с леко оредяване на косата. Целта е да се постигне ефектът на сгъстена коса, а не да порасне нова. Може да се използва по всяко време. Отмива се от главата посредством най-обикновен шампоан. Този нов продукт може да се намери в салоните на "Дима Стил", в цялата страна, на цена 30 лева.

Освен с методиките и технологиите за удължаване на косата, "Дима Стил" е и първият салон, който за първи път въвежда понятието" Перманентен/траен/ грим, в България. Това чудо на красотата е измислено във Франция, но с него ще ви запознаем в следващия брой.