Нямам време…

05.03.2010

Това е най-честото оправдание за една жена, когато не полага грижи за външния си вид. Времето е пари, но зависи от коя страна ще го погледнеш. Ако вложиш малко пари за външния си вид, ще ти остане много повече свободно време, през което можеш да спечелиш повече. Съвременните методи за разкрасяване позволяват на жената да изглежда много естествено и да се чувства свободна и спокойна.

Коя жена не си мечтае да се събуди гримирана и с прическа? 
...A и има ли мъж, който да обича да чака с часове една жена да се прави красива? 

Днес ще ви разходим в един от обновените салони на верига Дима Стил, където можете да видите последните тенденции в трайното разкрасяване, както на жени, така и на мъже. Погледа ни се спира на стъклена витрина с много красиви коси. Собственичката Дима Тодорова ни обяснвява, че не е необходимо да ти опада косата, за да стигнеш до тук.

Освен звезди като Васил Найденов, Глория, Лилана, Ирен Онтева, Азис и много други, тук идват и клиенти, които предпочитат качествени услуги, извършени в приятна обстановка от усмихнати служители. Не всеки иска удължаване на косата. Много жени предпочитат да си вградят малко коса на нивото на собсвената само за обем или за да получат цветни ефекти без да изтощават собствената. Много предпочитан напоследък е модел на клипсове, който само за броени минути може да даде обем, гъстота и допълнителна дължина, ако клиента предпочита. 

От скоро в салона се извършват и още две много авангардни процедури: трайно изправяне на коса (за около 6 месеца) и кератинова терапия, която прави косъма да изглежда гладък, здрав и блестящ.

За мъжете също е помислено. Тези, които имат разреждане могат да прибегнат до нанофибрите (вид ситно нарязана коса), които прикриват разредените участъци, а ако разреждането е съпроводено със силен косопад, специалистите ще им препоръчат пакет от продукти за грижа, включително и подходящи добавки. Изключително търсена е новата боя за мъже с прошарени коси на Пол Мичел, която не придава червени отенъци, а прави косата естествено меланжирана. Напоследък много мъже се възползват от козметичните услуги и радиочестотния лифтинг за премахване на двойната брадичка и увиснали бузи. Ефектът е впечатляващ. Наскоро от тази услуга се възползва и звездата Васил Найденов.

Преминаваме по-нататък и влизаме в един красив кабинет с много "нежна розова атмосфера". Тук е мястото, където се извършва перманентен грим на устни вежди и клепачи. Ако искате да се събуждате гримирани всяка сутрин в продължение на няколко години (защото трайността му наистина е толкова), това е единствения начин. За финал можете да си вградите и мигли по най-новия метод - косъм по косъм. С тези мигли можете да плувате, да се къпете и не е необходимо да слагате дори спирала, защото те придават достатъчно гъстота.

Няма да пропуснем и хита на сезона - хибридния лак за нокти, който издържа 2-3 седмици без да се промени блясъка му. Той е изключително подходяш и за тези, които имат чупещи и разслояващи се нокти (както и за такива, които обичат да си ги "гризат" през свободното време) Един от най-посещаваните кабинети е този, където се извършва радиочестотният лифтинг (популярен още като термаж). Това е наистина един от най-революционните методи за подмладяване на отпусната кожа и заличаване на бръчки. Ефектът от него може да се сравни с този на ботокса. Това, което клиентите харесват най-много е, че процедурата не оставя никакви видими следи, а ефектът е с натрупване и може да трае няколко години. Той е подходящ и за премахване и на стрии, торбички под очите, отпусната кожа на вътрешната част на ръце и бедра. За улеснение на клиентите, центърът за перманентна красота работи вече и в неделя. Тогава можете да заведете и вашите деца или половинки, за което ще получите подарък една безплатна процедура. Забравихме и най -важното! Тук всяко работно място е оборудвано с компютър и безплатен интернет, за да можете да се забавлявате или да работите, докато ви разкрасяват.