В салоните на Дима стил - високо качество и стандарт

05.03.2008

Една от най-новите ни процедури е кислородната терапия, която ни прави по-жизнени и отпочинали

Госпожо Тодорова, как успяхте да се задържите на върха и да останете водещи във вашата област?

Отначало с работа по 14-15 часа и с много внимателно анализиране и изпълняване на желанията на клиентите. Мисля, че винаги има трудности, когато човек има амбицията да се развива, но преодоляването им е по-лесно, когато работиш с желание. А при мен работата наистина е огромно удоволствие.

Не е лесно да откриеш салон за красота и той да работи добре, а вашите салони са вече пет. Как успявате да задържите клиентите си и да привлечете нови?

Ние не разчитаме само на медийна реклама, а вярваме, че доволният клиент ще доведе още клиенти, които да харесат нашето обслужване. През цялото време се стремим да предлагаме и услуги без конкуренция на качеството. Ръчният труд, който се влага при нас, е огромен - около 90%. Принудихме се да затворим цикъла от намирането до обработката, вграждането и поддръжката на косата, за да сме сигурни в това, което предлагаме.

Какви са новите услуги, които предлагат салоните ви?

Нашите амбиции са да предлагаме малко услуги, но да сме сигурни в качеството им. Другата авангардна услуга, която предложихме също за първи път в България, е перманентен грим. Това е услуга, създадена да спести време и да улесни жената. Целта на този грим е да изглеждаме естествено, когато сме без грим, а трайността му е от 3 до 5 години. Друга нова услуга, която малко салони предлагат, е кислородната терапия. При този напрегнат начин на живот кислородът е жизнена необходимост за нашия организъм, но малко от нас го осъзнават. Кислородната терапия обогатява мозъка и клетките на тялото ни с този важен елемент и ни прави по-жизнени и отпочинали.

Дойде пролетта. Какви изненади сте приготвили За вашите клиенти?

През тези месеци нашите клиентки получават най-много подаръци от своите любими. Все повече мъже, затруднени в избора си на подарък, предпочитат ваучер, с който любимата им половинка може да избира подходящата услуга според сумата на закупения ваучер.

Нашите предложения за подаръци можете да намерите в сайта - www.dimastyle.com.